Actie banner

Jaarplan

Deel dit artikel

,

opengeslagen agenda met het woord agenda

tabel

 (laatste update 12-10-2023)

Hier vindt u het jaaroverzicht van onze vereniging. Dit overzicht staat ook op de HCC-folder die bij de verschillende activiteiten en gelegenheden beschikbaar wordt gesteld.

Op deze folder staat aan de voorkant informatie over de organisatie en u vindt er adressen. Wilt u het bekijken, klik hier.

Op de achterkant staat het jaarplan, dat is een overzicht van de activiteiten in tabelvorm. Deze wordt om allerlei redenen voortdurend aangepast en aan de datum rechtsonder in die tabel kunt u zien hoe recent deze is. Voor de tabel van 2024  klikt u op het jaartal.

Van de werkgroep 3D is namelijk een deel afgesplitst. Er zijn deelnemers die zich graag willen bezighouden met Single Board Computers (was Arduino). Deze nieuwe werkgroep zal onder de leiding komen van Willy Bolwerk. Willy houdt zich intensief bezig met treintjes en modelspoorbaan aangelegenheden. Dat betekent dat er nu 2 werkgroepen zijn, 3D en Single Board Computers. De website zal te zijner tijd ook informatie over Single Board Computers geven. Waarschijnlijk ergens eind 2023. Wilt u meer van Single Board Computers of modelspoorbaan weten, stuur dan een bericht naar Willy Bolwerk.

De werkgroep 3D gaat gewoon door. Voorlopig nog onder de leiding van Theo de Kruijf.

De werkgroep Single Board Computers is actief op de 1e zaterdag van de maand, van 9:30 tot 13:00 u in de Westwijzer in Helmond. De werkgroep 3D komt bijeen op de 3e dinsdag van de maand, van 20:15 tot 22:15 u in de Westwijzer in Helmond. Wilt u gewoon eens komen kijken, u bent van harte welkom.

Ook de agenda van deze site vermeldt de gegevens van het jaaroverzicht. Maar er kunnen toch wel eens verschillen zijn. Als dat zo is, dan is het jaaroverzicht dat u hier vindt de belangrijkste. Deze is namelijk gemakkelijker aan te passen.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-oost-brabant

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden