Intro downloads

Deel dit artikel

,

Geen foto beschikbaar, plaatje van Aquanura, met een zachte G

download

 

 

 

 

 

 

 

Wat vindt u hier?

U vindt hier de inhoud van de presentaties van de lezingen van de SeniorenAcademie en van de HCC. De diapresentaties worden na afloop beschikbaar gesteld voor alle leden van de HCC, zodat men nog eens rustig alles kan terugzien en bestuderen. Voor wie niet bij de lezing kon zijn biedt het de mogelijkheid om alsnog kennis te nemen van het onderwerp, zij het dan alleen door middel van de dia's.

 

Wat moet u doen?

Deze presentaties zijn alleen toegankelijk voor de leden van de HCC. Om ze te kunnen lezen moet u op deze pagina rechtsboven inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van de HCC. Daarna boven de knop Downloads zweven en er verschijnt een nieuwe knop Downoads. Daar vindt u de laatste presentaties.

 

Geen gebruikersnaam en wachtwoord?

Als u lid wordt van de HCC, dan krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u een account aanmaken. Ga naar de site van de HCC, klik op het menu-onderdeel Vereniging en kies voor Mijn gegevens.

 

Lezingen van de SeniorenAcademie

De onderwerpen van de lezingen van de SeniorenAcademie in Eindhoven en Helmond zijn ook op deze site te vinden. Ga naar menu-onderdeel Werkgroepen en kies voor SeniorenAcademie.

 

 

 

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-oost-brabant

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden