Helpdesk in ORKA dinsdag 9 april

Deel dit artikel

,

toetsenbord met op plaats enter het woord help

DE helpdesk is op 9 april aanwezig in activiteitencentrum ORKA 's middags van 13.30 uur tot 15.30 uur om te helpen bij vragen op computergebied.U bent van harte welkom voor hulp bij computer, tablet of telefoon.Heeft u problemen met Windows 11, hoe het er uitziet, wij kunnen hem het vertrouwde windows10-uiterlijk geven. Wilt u mailen , maar lukt er iets niet, komen de foto's niet zo op het scherm als u wilt of heeft u een andere vraag of probleem met uw computer, kom langs! Ook kunnen we een app voor u op de telefoon zetten of andere hulp verlenen.

De laatste tijd wordt de helpdesk druk bezocht… te druk soms, waardoor er mensen erg lang wachten. Wilt u uw wachttijd beperken, meld u dan aan. Mensen die zich aangemeld hebben, krijgen een volgnummer. Er wordt eerst op volgnummer gewerkt.

U mag natuurlijk altijd onaangemeld komen, maar dan loopt u het risico dat uw wachttijd behoorlijk op kan lopen. Laatste keer werd het laatste HCC-lid pas na 16 uur geholpen. Zulke tijdsoverschrijdingen  zijn natuurlijk ook voor de medewerkers niet prettig.


ActiviteitenCentrum Orka, (in wijk 't Hofke, tegenover de Lidl en een groot gratis parkeerterrein)

Dus als u problemen heeft met uw computer, laptop of telefoon kom bij ons langs!

Wat: Helpdesk
Waar: 
Activiteitencentrum ORKA, Broekakkerseweg 1, Eindhoven
Wanneer:
dinsdag 9 april
Aanvang:
13.30 uur Eind: 15.30 uur

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-oost-brabant

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden