Windows 11 – 23H2 update

Deel dit artikel

,

Een blauw Windows scherm met de tekst Windowds 11 23H2 Update

Is dit inderdaad de 23H2 upgrade voor Windows 11 ?
Op 26 september 2023 heeft Microsoft een cumulatieve update voor Windows 11 (KB5030310) vrijgegeven. Is dit de langverwachte 23H2 upgrade?
Helemaal duidelijk is dat niet. Hiermee werden in elk geval wel een aantal nieuwe functies aan Windows 11 toegevoegd waarvan verwacht werd dat ze onderdeel van deze upgrade zouden zijn. Een aantal waren direct actief, een aantal andere waren dat niet en zijn later stuk voor stuk beschikbaar gemaakt via verdere updates.
Zo langzamerhand zijn ze allemaal actief geworden.
Het loont in elk geval de moeite om de meest belangrijke eens nader te gaan bekijken en te zien wat Windows 11 vanaf nu allemaal te bieden heeft.
Een aantal zaken is al eerder aan bod gekomen. 
Natuurlijk is er weer een syllabus te verkrijgen.

De opkomst in Helmond is zodanig laag, dat we overwegen de presentaties in Westwijzer te stoppen: kosten en tijdsinvestering wegen niet meer op tegen het bezoekersaantal (soms maar 3 of 4 mensen).
Dan bestaat de mogelijkheid om op de tweede dinsdag van de maand de presentatie bij te wonen in Eindhoven, activiteitencentrum ORKA (zie onze nieuwsbrief van zob en van Seniorenacademie Eindhoven) of via een webinar. Zie de site van de Seniorenacademie onder webinar.

Wat: presentatie W11 23h2
Plaats: Wijkhuis Westwijzer
Wanneer: do 28 maart
Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-oost-brabant

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden