Vandaag 19 oktober maandelijkse inloop

Deel dit artikel

,

leestafel met een man die leest en enkele stoelen

Zaterdag19 oktober is er weer een inloop, waar vele werkgroepen zich presenteren voor de HCC-ers en voor iedereen die er belangstelling voor heeft.

Onze vrijwilligers staan klaar om te laten zien met wat voor een leuke hobby zij bezig zijn, er zal voldoende te zien zijn en informatie kunt u altijd krijgen.

Maak kennis met de verschillende interessegroepen: onze kernleden van de werkgroepen met

kennis over beeldbewerking, websites, Linux, flightsimulation, beeldbewerking, videobewerking, modelbaanautomatisering en meer staan er klaar voor.

Er is de mogelijkheid om eens te horen wat er allemaal met echt oude computers te beleven valt: vraag naar Remy! (Hij kan veel vertellen over Retro en neemt graag echte retro-spullen in ontvangst. Informeer eerst bij hem)

Heeft u computer-hardware-problemen, neem de computer mee en laat u bijstaan door de kernleden van de werkgroep hardware/ testbank.
Verder staat de leestafel er voor u, kunt u eens kennismaken met verschillende bladen op computergebied en op uw gemak wat doorlezen.

Verder zal ook weer de nieuwe 3D printer worden gedemonstreerd. Hoe werkt een 3D-printer nu eigenlijk? Wat kan wel en wat niet: laat het u vertellen! Waarom zou u er een kopen?

Sinds kort zijn we met 4 personen begonnen met een werkgroep 3D animatie.
Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van Unreal Engine 5 van Epic games. 
Deze software is bijzonder  krachtig en gratis en te downloaden via de Epic Games website. Tijdens de inloop kunt u zien wat we met deze software kunnen doen.
Geïnteresseerden kunnen zich voor deze werkgroep opgeven via de voorzitter of  secretaris van ZOB.

Linux, modelspoorautomatisering en single board computer, informatie is hier verkrijgbaar, zelfs als u niet weet wat al die termen betekenen: kom eens langs, misschien is het wel heel leuk.
En er is natuurlijk ook de mogelijkheid om eens gezellig met iemand te kletsen over koetjes en kalfjes, computers en mogelijkheden.

Neemt u gerust iemand mee. De toegang is gratis voor leden en niet-leden!

En weet u al dat vanaf september uw huisgenoot gratis lid kan worden en ook nog een interessegroep kan uitzoeken? Gratis! Kom er maar eens om in deze tijd. Aan de desk bij de ingang kunt u het meteen regelen! Ook een nieuw lidmaatschap natuurlijk.

Denk er eens over na, bespreek welke interessegroep het zou moeten worden en geeft dat bij uw bezoek as. zaterdag bij de inloop of een werkgroep of presentatie door aan degene die uw pasje scant.

Leuke dingen moet je met twee handen aangrijpen!

Wij verheugen ons er op u weer te mogen begroeten!

Bezoek ook eens onze website: zo-brabant.hcc.nl

Wat: Inloop
Plaats: Eindhoven, wijkcentrum 't Slot, Kastelenplein 167,
Wanneer: za 19 oktober
Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-oost-brabant

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden