HCC!scheurkalender 2025

Deel dit artikel

,

scheurkalender 2025 van HCC! met molen op cover

HCC!fotovideo 

Enthousiaste vrijwilligers van HCC, Brigitte van Berkel en Colette Keuten, kwamen begin 2024 met het leuke idee voor een HCC!scheurkalender 2025. En dat idee is gerealiseerd!!! Zowel HCC-leden als niet-leden kunnen deze enige echte HCC!scheurkalender nu kopen. Vanzelfsprekend krijgen HCC-leden weer flinke korting via het Ledenvoordeel.

Op zaterdag 5 oktober is op de HCC!kennisdag het eerste exemplaar van de HCC!scheurkalender overhandigd aan HCC-vrijwilliger Brigitte van Berkel. Als een van de drijvende krachten achter de interessegroep HCC!fotovideo was zij een van de initiatiefnemers van de kalender.

Onder de titel 'Mooi! Nederland en Vlaanderen' werd een fotowedstrijd uitgeschreven. In totaal werden er 540 foto's ingestuurd waarvan er 320 werden geselecteerd voor de kalender. De selectie werd gedaan door een jury, bestaande uit Lex Souren, Jan Timmermans, Ernst Roelofs en juryvoorzitter Henk Andeweg. Brigitte van Berkel is vervolgens aan de slag gegaan om de kalender vorm te geven, daarbij ondersteund door medewerkers van het HCC-verenigingsbureau.

Toen de kalender bij de drukker lag, heeft de jury uiteindelijk bepaald wat de beste 10 inzendingen waren. Die makers werden, net als alle andere inzenders van foto's die de kalender hebben gehaald, op de HCC!kennisdag uitgenodigd voor de presentatie van de kalender en de bekendmaking van de prijswinnaars. Zij kregen daar de HCC!scheurkalender 2025 overhandigd. De beste drie foto's werden beloond met een extra prijs. De makers kregen bovendien hun foto ingelijst uitgereikt. De winnaars: Emile Nijs, Gert Maaskant en Ronald Mallant.

De HCC!scheurkalender 2025 is vanaf heden te koop voor zowel HCC-leden als niet leden.
Ben je vrijwilliger van HCC? Dan kun je de kalender binnenkort (datum wordt nog bekend gemaakt) gratis aanvragen via Kadernet.

De HCC!scheurkalender 2025 kost voor niet leden € 17,95 inclusief verzendkosten. Wil je kalender ontvangen, stuur dan een e-mail met je naw-gegevens, je IBAN-nummer en je telefoonnummer naar . Er wordt dan contact met je opgenomen. Je kunt de kalender ook gratis ontvangen wanneer je nu lid wordt van HCC. Ga naar dit aanmeldformulier en kies dan voor HCC!scheurkalender 2025 als welkomstgeschenk.

De HCC!scheurkalender 2025 kost voor HCC-leden € 14,95 inclusief verzendkosten. Om de kalender met korting te bestellen, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen rechtsboven op 'Inloggen' te klikken en daarna in de aangegeven velden HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-oost-brabant

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden