helpdeskHelpdesk

 

Hulp bij uw computer
Heeft u problemen met uw pc, laptop of tablet? Problemen met programmatuur, opstarten, traag werken? Bij de helpdesk vindt u een luisterend oor bij de mensen van de PTCC en de HCC!ZOB.

 

Waar en wanneer?

 

Eindhoven

  1. gemeenschapshuis De Ronde, Tongelresestraat 146, Eindhoven, zaal 3
    elke dinsdagmiddag van 13:30 to 16:00 uur

  2. wijkcentrum ’t Slot, Kastelenplein 167, Eindhoven
    elke 3e zaterdag van de maand vanaf 14.00 uur kunnen leden op de inloopmiddag vragen stellen over hun computer (pc/laptop/tablet) . Er zijn altijd mensen van de verschillende werkgroepen aanwezig om u te helpen. Bent u geen lid van HCC, kom dan toch gewoon kijken wat we u te bieden hebben.

 

Helmond

De HCC!ZOB is ook in Helmond begonnen met een helpdesk. Heeft u problemen met de werking van uw pc of laptop (een tablet is wat lastiger, maar we doen ons best), problemen met programma's, opstarten, traag werken? Bij de helpdesk vindt u een luisterend oor bij de mensen van de PTCC en de HCC!ZOB. Deze mensen komen voorlopig steeds uit Eindhoven en ze hopen dat na verloop van tijd HCC-leden uit Helmond en omstreken bereid zijn om mee te helpen zodat de helpdesk in Helmond op termijn zelfstandig kan worden. Wie wil meehelpen, mag zich melden. U hoeft geen expert te zijn, de mensen uit Eindhoven praten u wel bij.

Voor wie is de helpdesk?
Op twee donderdagmiddagen in de maand, de 2e en de laatste, kunnnen mensen met computerproblemen gebruik maken van deze dienst. In principe mag iedereen hiervan gebruik maken. Wie lid is van de HCC wordt zonder meer geholpen, wie geen lid is mag éénmalig advies vragen als het gaat om een niet te ingewikkeld of tijdrovend probleem. Bij een volgende gelegenheid verlangen we dat die persoon lid wordt van de HCC.

Wanneer is de helpdesk?
De gekozen middagen zijn van elke maand de laatste donderdag omdat er dan in de ochtend de lezing is van de SeniorenAcademie, de tweede donderdag is 2 of 3 weken daarvoor, afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal.

De data van de helpdesk in Helmond zijn: 30 juni, 8 en 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november en 8 december. Mogelijk worden van het laatste kwartaal enkele data aangepast. Eventuele wijzingen worden tijdig vermeld. Raadpleeg dus steeds deze site.

Waar is de helpdesk?
De helpdesk zal telkens plaatsvinden in de spreekkamer 0.08 van wijkhuis de Westwijzer, Cortenbachstraat 70, 5707 TJ, Helmond. U vindt dit lokaal als u bij binnenkomst direkt linksaf gaat. Een bannier van de HCC!ZOB wijst u de weg. We zijn er van 14.00 tot 16.00 uur.