inloggen

 

 

 

 

Inloggen

Op enkele plaatsen in deze site moet u inloggen om gebruik te kunnen maken van de diensten die worden aangeboden. Om te kunnen inloggen moet u lid zijn van de HCC en u moet bij de centrale administratie een account hebben aangemaakt. Via deze centrale administratie wordt steeds bij inloggen gecontroleerd of u lid bent en of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord hebt gebruikt.

 

 

Hulp

Er zijn mensen die ons gevraagd hebben of wij dat inloggen niet kunnen regelen. Het antwoord is nee, dat kunnen wij niet, want we beschikken niet over de benodigde gegevens. Maar we willen u met alle plezier helpen. Dan moet u de vereiste gegevens op papier meenemen (HCC-lidnummer en HCC-code) naar één van de bijeenkomsten. Dan kunnen we met u samen een account aanmaken. Beschikt u niet over uw gegevens, dan eerst contact opnemen met de centrale administratie.

  • via internet: ga naar hcc.nl/ledenadministratie
  • via de post: HCC-ledenadministratie, Postbus 6340, 2001 HH Haarlem
  • via de telfoon: 08.50.13.01.24 (lokaal tarief), bereikbaar op werkdagen van 13:00 tot 17:00u

 

 

Een account aanmaken

Om een account aan te maken moet u het volgende doen:

  1. uw administratieve gegevens van de HCC bij de hand houden (HCC-lidnummer en HCC-code)
  2. ga naar de website van de HCC
  3. klik op het menuonderdeel mijnhcc
  4. klik op de regel Klik dan hier voor meer informatie
  5. volgt de aanwijzingen

 

 

Uw account gebruiken

Is uw account eenmaal ingesteld, dan kunt u in het vervolg met gebruiksersnaam en wachtwoord inloggen en daarbij wordt steeds in de centrale administratie van de HCC gecontroleerd of u een account hebt en of de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn.

Bij de HCC zelf kunt u onder andere uw eigen HCC-administratie regelen, zich aanmelden voor interessegroepen, zich aan- of afmelden voor nieuwsbrieven. Ga dan weer naar mijnhcc en log in met uw gegevens.