Agenda

Nrd-Limb: Presentatie 'Alternatieven en aanvullingen voor gas' in Venlo en als Webinar
Dinsdag, 06 Juni 2023, 20:00 - 22:00
Deze herhaling is een uitzondering op het normale herhaalsysteem
Contact Bestuur Noord Limburg

Op de eerste dinsdagavond van elke maand plant HCC!Hoord-Limburg telkens een algemene activiteit in de vorm van een presentatie, demonstratie of lezing.

Op 6 juni komen Hennie Hoevenaars en Antoon Doornenbal van HCC!Utrecht naar Venlo om hun presentatie 'Alternatieven en aanvullingen voor gas' te geven, zowel fysiek, als ook online als webinar (via Jitsi) en dus 'hybride'!

De presentatie gaat o.a. over infrarood panelen, airco's, zonnepanelen en warmtepompen, de aanschaf en de gebruikservaring hiermee. We willen graag een discussie op gang brengen, samen met u, over deze onderwerpen en onze ervaringen.

De presentatie wordt zowel fysiek bij de Witte Kerk in Venlo-Noord, en ook gelijktijdig online als webinar (via Jitsi) en dus 'hybride' gegeven! De hiervoor benodigde URL zal automatisch gepubliceerd worden om 19:30u dinsdagavond 6 juni op de voorpagina van onze webdsite HCC!noord limburg - Home.

Als u als HCC-lid inlogt op website van HCC!Noord-Limburg (HCC!noord limburg - Home) en naar ‘Download’ gaat, dan kunt u onder ‘2023-01-17 van het gas (def) van HCC!Utrecht’ deze presentatie als PDF downloaden: https://n-limburg.hcc.nl/downloads/hcc-noord-limburg/109-2023-01-17-van-het-gas-def-van-hcc-utrecht/file.html.

Locatie De Witte Kerk
Agnes Huijnstraat 3
VENLO
Limburg
5914 PE
Nederland
+31 77 3030620
http://www.wittekerkvenlo.nl