images/fade/fade1.jpg

In Veldhoven in de Koningshof vindt van 15 tot en met 20 januari de SeniorenExpo plaats.

Deze expo is de grootste beurs voor 50-plussers in Brabant.

Het is een compleet dagje uit, met alles over leven en wonen, reizen, gezondheid en bewegen, hobby’s en creativiteit. Tijdens de 17de editie van de Senioren Expo gaan we op zaterdag 19 en zondag 20 januari ”Back To The 70’s” 

SeniorenExpo

Op deze grote beurs vindt u dan natuurlijk ook de HCC!, in dit geval de interessegroep SeniorenAcademie, met extra aandacht voor de leden in Brabant en Vlaanderen.

De entree is slechts 10 euro per persoon, maar op vertoon van uw HCC-pas krijgt u 4 euro korting.

Komt u dan met die pas ook even langs onze stand (K10) dan krijgt u

van ons ook nog een presentje en bent u al kostenvrij binnen!

Dan kunnen wij laten u kennismaken met de vele facetten, die HCC u te bieden heeft. En heeft u vragen over het gebruik van uw tablet of smartphone, dan helpen wij u ter plekke hiermee. Een app downloaden uit de store? Of wellicht een app verwijderen, die u niet meer gebruikt. Wij proberen het gelijk voor u te regelen.

Bijzondere aandacht is er tijdens deze beurs in onze stand voor computerborduren (demo) tijdens de 1e drie dagen en de rest van de week is er modelbouwautomatisering. Op dinsdag is er de ig Genealogie, die u de eerste stappen helpt zetten op weg naar uw voorouders (of mogelijk een hint heeft hoe u verder komt)

Heeft u bekenden, die nog geen HCC lid zijn? Neem ze mee naar onze stand. Er ligt een leuke aanbieding klaar voor nieuwe leden. Een speciaal welkom deze keer voor onze Vlaamse leden! U bent van harte uitgenodigd ons te bezoeken.

Aanvangstijden

Dinsdag 15 tot en met zondag 20 januari 2019 
Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekersinformatie

NH Koningshof
Locht 117
5504 PM Veldhoven
Tel.: 040-2537475