images/fade/fade1.jpg

Zaterdag 17 sptember is er weer de maandelijkse inloop in 't Slot.

Enkele vrijwilligers zullen afwezig zijn in verband met de 50plus-beurs, maar toch zal er voldoende te zien zijn en informatie kunt u altijd krijgen.

Maak kennis met de verschillende interessegroepen: onze kernleden van de werkgroepen met kennis over beeldbewerking, websites, Linux, flightsimulation, beeldbewerking, videobewerking, modelbaanautomatisering en meer staan er klaar voor.

Ook de Seniorenacademie is vertegenwoordigd om basisvragen van beginners te beantwoorden.
Heeft u computer-hardware-problemen, neem de computer mee en laat u bijstaan door de kernleden van de werkgroep hardware.

(Softwareproblemen? Meld u dan ook eens op dinsdagmiddag in activiteitencentrum ORKA: daar zitten de vrijwilligers eens in de 14 dagen van 13.30 tot ongeveer 16 uur klaar om u te helpen met uw computerproblemen. Zaterdagmiddag zijn ze ook op de inloop!! Kijk op onze website voor de exacte data. Eerstvolgende helpdesk in ORKA is 27 september)

Verder staat de leestafel er voor u, kunt u eens kennismaken met verschillende bladen op computergebied.
hcc!zo-brabant is er voor u!

Neemt u gerust iemand mee. De toegang is gratis!

In de hal staat ook het repaircafé van Eindhoven: een klein huishoudelijk apparaat stuk? Mogelijk kunnen deze vrijwilligers het weer repareren! Weggooien is zonde als het gerepareerd kan worden.

Bezoek ook eens onze website: zo-brabant.hcc.nl

Toegang is gratis, voor leden en niet-leden.

Wij verheugen ons er op u weer te mogen begroeten!

Wat: Inloop
Plaats: Eindhoven, wijkcentrum 't Slot, Kastelenplein 167,
Wanneer: za 17 september
Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur