images/fade/fade1.jpg

Een lezing over Domotica.
U weet wel: U roept: lamp aan en hop: er is licht! Of die reclame, waar er iemand aanbelt en u zegt dan vanaf het strand in de telefoon: leg het pakje maar achterom!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, maar hoe begin je dan met zoiets?
Hier is een presentatie waarin veel duidelijk wordt gemaakt. En.... er zit ook nog een leuke aanbieding bij.
Omdat deze online presentaties exclusief zijn voorbehouden aan HCC leden, moet u voor het aanmelden wel even inloggen met uw HCC account.

Maar:
het wordt ook tijd dat u uw familie, uw buurvrouw, uw vrienden ook eens mee gaan genieten van de voordelen en de gezelligheid van HCC.
Want: binnenkort mogen we vast weer terug naar normaal en kunnen we elkaar weer ontmoeten.
En zeiden we vroeger: neem eens een bekende mee, nu zeggen we: laat hen eens meegenieten van een HCC online-presentatie.
Daarom zal deze presentatie opengesteld worden voor iedere geïnteresseerde!
Hij/zij moet zich wel aanmelden met een mailadres, want daarop komen de inloggegevens binnen.

Wat is domotica? Domotica is niets anders dan het inzetten van techniek met als doel de leefomstandigheden thuis te verbeteren. Domotica is de samenvoeging van DOMUS (huis) met TICA, wat een toevoeging is dat zoiets betekent als ‘toegepaste leer’; deze toevoeging komt ook voor bij informatica, telematica en robotica.
Nu is het natuurlijk zo dat die toevoeging van techniek heus niet door u zelf hoeft te worden verzorgd. Neeafstandsbedieningm nou als voorbeeld de afstandsbediening van uw televisie. 
Die heeft u echt niet zelf in elkaar ‘gesoldeerd’, toch? Maar u gebruikt die afstandsbediening wel degelijk om uw leven meer comfort te geven. Nu is die afstandsbediening zo ingeburgerd dat het als normaal wordt gezien. Andere vormen zijn wat minder bekend en daarom NOG niet ingeburgerd. Dit is wellicht een kwestie van tijd.

In deze presentatie vertellen wij u welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Klik hier om u aan te melden. 

Wat: Presentatie Domotica
Wanneer: dinsdag 16 maart
Waar: HCC thuis!
Aanvang: 13.30 uur Inloggen vanaf 13.15 uur.

LET OP: Aanmelden verplicht! 

Dit kan lid2tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst.

Meld u aan voor deze presentatie en ontvang op de dag van de presentatie ook nog een code voor 15% korting in de Woox webshop. Dit laatste is natuurlijk alleen voor HCC-leden. (Dat kunt u óók worden: klik hier voor de voordelen van een lidmaatschap en aanmelden)