images/fade/fade1.jpg

Wdomoticae zoeken een nieuwe locatie voor onze activiteiten.

 

Van alle HCC leden van de regio Zuidoost-Brabant komen de meeste uit Eindhoven en Helmond en daarom vinden daar de meeste activiteiten plaats.

Zowel in Eindhoven als in Helmond zijn er 2 locaties waar activiteiten worden gehouden. Deze locaties zijn meestal wijkgebouwen, buurthuizen of wijkcentra die lokalen verhuren aan organisaties zoals de HCC.

De locatie de Ronde, aan de Tongelresestraat 146, waar door de HCCZOB regelmatig op de dinsdagochtend lezingen werden gehouden en waar elke dinsdagmiddag de helpdesk was, wordt per 1 november aanstaande gesloten. Het gevolg is dat we dus per 1-11-2020 daar niet meer terecht kunnen.

 

De vraag is wat we zullen gaan doen? Gaan we in de buurt van de Ronde een andere locatie zoeken, als die er is, of gaan we in een andere buurt zoeken. Een snel onderzoek heeft uitgewezen dat er direct in de omgeving van de Tongelresestraat geen geschikte locatie beschikbaar is. Maar misschien moeten we ook deze activiteiten naar 't Slot verplaatsen. Dan dus alles op één plaats in Eindhoven.

Daarom vragen we onze leden in en rond Eindhoven om mee te denken en om met ideeën te komen. In Woensel zijn er meerdere locaties beschikbaar. Misschien moeten we daar naar toe.

Heeft u een idee? Laat het ons weten. Stuur uw voorstel aan de secrataris Colette Keuten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 0492 381 200 of 06 24 59 42 24.