images/fade/fade1.jpg

PCC wordle 1

De PCC is een samenwerkingsverband van de PVGE-Eindhoven en de Computervereniging HCC. HCC heeft ongeveer 35.000 leden, verdeeld over 25 regio's en 31 computergerelateerde interes­se­groepen (Windows, Android, Apple, FotoVideo etc.). Door deze samen­werking kunnen wij als PCC een breed pakket aanbieden en de continuïteit van de serviceverlening waarborgen.

 

  • Helpdesk: de HCC heeft een helpdesk in Eindhoven, die iedere tweede dinsdagmiddag open is voor de leden. (kijk op de website bij jaarplan voor de exacte data) . Men kan daar terecht voor vragen over soft- en hardware. De helpdesk ondersteunt bij installatie van software, helpt bij het oplossen van storingen en adviseert m.b.t. aanschaf.
  • Lezingen: de HCC en de PCC verzorgen frekwent lezingen in Eindhoven en Helmond over onderwerpen die betrekking hebben op het gebruik van computers zoals: Windows, Digitale veiligheid, Smartphone, fotobewerking etc.
  • Computerbladen: iedere twee maanden krijgt u het blad “PC Active” en elk kwartaal “Compulinks” die beide ingaan op onderwerpen van de brede digitale wereld.
  • Cursussen: de PCC ondersteunt bij computer(beginners)cursussen. Denk aan: E-mailen, Internetten, Windows10, Internet bankieren, Veiligheid, Whatsappen etc.
  • Veel meer: op de websites van de HCC-regio zo-brabant.hcc.nl vindt u nog veel meer informatie en activiteiten van de HCC. Het is zeker interessant om daar ook eens rond te kijken.

Kosten: het PCC lidmaatschap is € 44 per jaar en daarmee ben je meteen lid van de HCC en de gebruikersgroep Seniorenacademie.

Bovendien kunt u ook nog kiezen voor een gratis welkomgeschenk.

Klik hier om direct lid te worden!

Bestuur PCC
U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en kies uw e-mailprogramma.